Motivação de Colaboradores de Unidades de Alimentação e Nutrição | ||
Motivation of Employees of Food and Nutrition Unities Palavras-chaves: trabalhadores, serviços de alimentação, motivação, ambiente de trabalho.
ABSTRACT Individuals who work in Food and Nutrition Units (UAN) are susceptible to inadequate working conditions, with environmental, equipment and processes problems. Such conditions end up causing dissatisfaction, excessive fatigue, decreased productivity, health problems and accidents at work. In this sense, arises the concern for the health of UAN employees, as awareness of the direct relation of work and health conditions with performance and productivity. Some suggestions have been presented to motivate employees, among them: involving employees in decision-making; provide training and give feedback. In addition, it is necessary to switch the sitting posture with the standing posture; the existence of workbenches with correct height; educate employees about the proper posture to load and lifting and the implementation of gymnastics programs. Recebido – 26/8/2015 aprovado – 7/10/2015 |
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Autores | ||
Dra. Neila Camargo de Moura | ||
Nutricionista; Mestrado em Ciência e Tecnologia de Alimentos; Doutorado em Energia Nuclear e Especialização MBA Executivo em Gestão de Negócios em Alimentação. | ||
Os autores estão em ordem alfabética. Este artigo é um resumo. O artigo em sua íntegra pode ser encontrado na revista Nutrição em Pauta, edição out/2015 | ||